TermoExpress Trading este o societate specializata in productia de tamplarie din Aluminiu cu geam termoizolant cu profile Cortizo, Reynaers si Schuco.

De asemenea dispunem de o gama variata de tamplarie din PVC, Lemn Stratificat realizata cu ajutorul unei tehnologii moderne la standarde CE, precum si o gama completa de accesorii: rulouri exterioare, obloane, grile de ventilatie sau usi de garaj; organizam transportul pana la destinatia solicitata cu asigurarea produselor ceea ce inseamna ca atunci cand aveti nevoie puteti obtine de la noi tot ceea ce va trebuie pentru proiectul dumneavoastra. De asemenea dispunem de echipe de montaj calificate care sunt in masura sa realizeze lucrari de specialitate oferind garantie.

Astfel puteti obtine toate produsele necesare dintr-un singur loc si intr-un singur transport fara sa fiti nevoit sa cautati la mai multi furnizori si fara sa trebuiasca sa va asumati responsabilitatea livrarii in conditii de siguranta a produselor comandate. Deci veti reduce timpii de ofertare catre beneficiari si va eliberati de problemele logistice legate de transport.

Punctul de lucru din Floresti, jud. Cluj este locul in care se face preluarea comenzilor pentru export, fabricarea tampariei din aluminiu, accesorizarea, paletizarea  si verificarile finale ale comenzilor.

Transport Termopane Rehau Veka

Accesorizarea: in acest punct se face completarea comenzilor de tamplarie (ferestre sau usi) cu accesoriile suplimentare solicitate: paneluri ornamentale, usi de garaj, automatizari, grile de ventilatie, rulouri, obloane si alte accesorii sau calarea sticlei daca este cazul. De asemenea in acest moment se realizeaza si inserierea si packing list, precum si pregatirea documentatiei de export: facturi, cerificate de conformitate, CMR.

Preluare comenzi: departamentul de ofertare configureaza comenzile specifice si faciliteaza alegerea variantei optime pentru proiectarea tabloului de tamplarie in functie de solicitarile specifice ale beneficiarului.

Paletizarea: in functie de dimensiunile si specificul fiecarei comenzi se realizeaza paletizarea optima. Tipul de paletizare este stabilit la intelegere cu beneficiarul:

  1. 1- Paletizarea individuala se realizeaza prin infasurarea pieselor de tamplarie cu folie anti-soc (cu bule) pentru a se evita zgarierea suprafetelor in timplul transportului. De asemenea pentru asigurarea canturilor se folosesc coltare de protectie care, fixate cu folie stretch, asigura echilibrul ideal in vedrea transportului pe distante mari;
  1. 2- Paletizarea pe paleti se realizeaza in cazul comenzilor de volum mare dar numai in cazul in care beneficiarul are posibilitatea de a face descarcarea mecanizat sau solicita acest lucru.


Verificarile finale
se realizeaza la momentul ambalarii. Fiecare pozitie este verificata in parte si etichetata in mod individual pentru o identificare usoara la descarcare. La momentul incarcarii se realizeaza si un dosar de receptie calitativa inainte de livrare si se asigura marfa in vederea transportului.

Orice deteriorari ulterioare care pot aparea datorita erorilor la descarcare exonereza furnizorul. Raspunderea deteriorarii comenzii in timpul transportului cade in sarcina transportatorului care, pe baza CMR-ului este asigurat pana la valori de 100000 euro.