Suntem specializati in export: cunoastem conditiile de calitate agreate in UE si prin urmare furnizam exclusiv produse certificate CE. Profilele utilizate la realizarea tamplariei (Rehau, Veka sau Trocal),   sticla ( Saint-Gobain) sau feroneria (Roto NT sau G-U) sunt aceleasi folosite si fabricile mari din Europa de Vest iar tehnologia folosita este de ultima generatie.
– Iti oferim o gama variata de produse la pret de Romania, atent selectionate care fac fata rigorilor calitative din UE ; astfel produsele pe care le comercializam sunt insotite de certificate de garantie si toate agrementele solicitate in UE ;
Preluam comenzi si executam montaj in tarile din UE in care avem reprezentanti sau parteneri care comercializeaza produsele noastre.
– Nu platesti TVA: ai din start un avantaj de 24% fata de celelalte preturi de pe piata. Daca faci achizitia pe o firma sau persoana fizica inregistrata ca si platitoare de TVA in oricare din tarile din UE iti emitem factura fara TVA  (afara de Romania unde se plateste TVA). Astfel platesti mai putin reducand in mod corect si legal costurile proiectului tau.
– Avem costuri reduse de transport datorita contractelor realizate cu cele mai serioase si organizate companii de transport din Romania; frecventa livrarilor cu volume mai mari sau mai mici ne da posibilitatea realizarii de grupaje cu alte marfuri pentru optimizarea costurilor. Toti acesti factori influenteaza in mod pozitiv pretul final pe care tu il vei plati. Foarte important in ceea ce priveste transportul este asigurarea bunurilor transportate. Astfel tamplaria pe care ti-o livram este asigurata integral pe toata perioada transportului pentru sume de pana la 100000 euro nemaiexistand riscul de a suporta eventualele deteriorari survenite pe parcurs.
– Livram direct pe santier ori de cate ori este nevoie; preluam atat comenzi mari cat si comenzi mai mici, incercand sa dam curs tuturor solicitarilor primite in maxim 24 de ore; la preluarea comenzii va comunicam termenul de executie si de asemenea termenul de livrare; in cazuri exceptionale suntem in masura sa realizam livrari in Italia, Franta, Belgia,Germania, Elvetia sau Austria in 24 de ore de la momentul finalizarii executiei comenzii. Practic, in aceste cazuri, in 7 zile comanda facuta poate ajunge pe santier. Noi iti livram CE ai comandat si CAND am promis.
– Iti oferim consultanta in vederea alegerii produsului de care aveti nevoie; daca nu esti decis care varianta o vei alege, specialistii nostri iti stau la dispozitie prin chat sau telefonic pentru a-ti recomanda sistemul care se potriveste cel mai bine proiectului tau. Nu intotdeauna ce este mai scump este si maj  bun.