Trimite tabloul de  tamplarie prin mail (contact@termoexpress.com) sau fax (+4)0372 875 756), specificand si datele tale de contact. In maxim 24 de ore esti contactat de catre unul dintre specialistii nostri si primesti o oferta personalizata cuprinzand tipul de sistem solicitat, termenul de livrare si pretul final. Astfel stii de la inceput toate costurile legate de proiectul tau.

Trimite inapoi confirmarea de comanda dupa ce ai verificat din nou daca dimensiunile, deschiderile si numarul de bucati sunt corecte,  specifica datele de facturare, locul exact de livrare si eventual perioada cand produsele vrei sa ajunga pe santier.

Vei primi contractul insotit de oferta tehnico-financiara confirmata precum si factura aferenta.

Tot ce mai ai de facut este sa achiti 50% din valoarea comenzii iar noi vom intoduce comanda ta in lucru. In momentul in care suma achitata va fi disponibila in cont, vei primi un mail de informare prin care se va reconfirma termenul de executie.

La finalizarea comenzii, dupa ce vei face restul de plata de 50%, tamplaria este livrata. Ne ocupam noi de paletizare, stabilire detalii transport si asigurarea bunurilor sau orice alte probleme pot aparea pana ce comanda facuta va ajunge la tine.

Trimite acum solicitarea ta pentru a obtine cotatie de pret gratuita.