Incepand cu anul 2014 reusim sa iti punem la dispozitie noul sistem de ferestre cu maner centrat.

Acest tip de deschidere este disponibil momentan pe profile din lemn si PVC Aluplast,  Trocal si KBE; aceste ferestre pot fi echipate cu pachet de sticla termopan sau tripan in aproape orice configuratie si feronerie Roto NT sau GU.

Principalul avantaj al acestui sistem il constituie faptul ca profilul mai ingust nu obtureaza lumina, in special pentru ferestrele mai inguste. Astfel, cu un design elegant, ferestrele cu maner centrat imbina avantajul vizual al supletei profilului cu usurinta pratica a deschiderii mecanice.

 

Manerul centrat poate fi utilizat si in cazul tamplariei din lemn stratificat care ofera un plus de flexibilitate in ceea ce priveste variantele constructive.

Practic, ferestrele din lemn pot fi executate in aporape orice configuratie: cu toc de renovare, sprose de orice dimensiuni, cele mai atipice forme sau deschideri, cea mai larga paleta de culori.


In aceste conditii manerul centrat utilizat la ferestrele din lemn ofera un plus de luminozitate, in special pentru proiectele de renovare unde trebuie respectate cotele vechi de executie insa profilele moderne, datorita faptului ca sunt mai late decat cele vechi, reduc considerabil cota de lumina.