REHAU EURO DESIGN 86 PLUS

Ferestrele cu sisteme de profile Euro Design 86 plus reprezinta decizia corecta daca doresti sa dispui în acelasi timp de termoizolatie si fonoizolatie, de protectie antiefractie, de întretinere usoara a sistemelor si de un design modern.

Euro Design 86 plus este perfect pentru o paleta larga de posibilitati arhitectonice, fie în cazul constructiilor noi sau al reabilitarii constructiilor vechi.

Izolare termica:    Valoarea U : pana la 1,1 W/m²K

Adâncime constructiva:  86 mm / sistem de 6 camere

Protectie antiefractie: pâna la clasa de rezistenta 2

Izolare fonica: pâna la clasa de protectie fonica 4

Suprafata High Definition: Extrem de valoroasa, extrem de lucioasa si de aceea extrem de usor de îngrijit

Folii

Ascutite, curbate sau rotunde, ferestrele din profile Euro-Design 86 plus iti ofera forme si modalitati de executie adecvate pentru diverse proiecte arhitectonice.

Ca si în cazul formelor exista o gama variata de culori: iti punem la dispozitie un spectru larg de culori uni, lucioase si în culorile lemnului, infoliate sau colorate in masa.

Accesorii corespunzatoare:

O paleta variata de accesorii (rulouri, inclusiv cu plase de protectie contra insectelor, glafuri) face posibila proiectarea si design-ul individual al ferestrelor dupa dorintele tale.

Rolete

[button text=”Descarca Fisa Tehnica -REHAU EURO DESIGN 86 PLUS” link=”http://www.termoexpress.com/wp-content/uploads/2013/01/Euro_Design_86_986700_RO-1.pdf” color=”blue”]

Vezi si:

Veka SOFTLINE 70 AD

VEKA SOFTLINE 82

REHAU EURO DESIGN 70

REHAU Brillant-Design

REHAU EURO DESIGN 86 PLUS

GENEO®