SOFTLINE 70AD este un sistem cu un design clasic, cu muchiile usor rotunjite,avand adancimea profilului de 70mm, doua garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 5 camere de izolare.

Cu sistemul SOFTLINE 70AD se pot realiza toate tipurile de ferestre cu deschidere interioara, inclusiv culisante in plan paralel.

Izolare termica:    Valoarea U : 1,3 W/m K

Adâncime constructiva:  70 mm

Protectie antiefractie: pâna la clasa de rezistenta 3

Izolare fonica: pâna la clasa de protectie fonica 5


Grosimea peretilor exteriori de 3 mm respecta cu strictete prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL “Clasa A” si corespunde normativului european SR EN 12608 – clasa A. Rigidizarile din otel zincat de minim 1,5 mm asigura ferestrei stabilitate si functionare indelungata. Datorita configuratiei faltului sunt posibile vitrari de la 6 mm la 42 mm (in functie de bagheta utilizata), atat pentru ramele fixe cat si pentru cele mobile.

Sistemul SOFTLINE 70AD este disponibil in aproape 50 folieri in culori RAL, in imitatii de lemn sau in folieri metalice termorefractare, pe ambele fete, numai in exterior sau numai in interior. De asemenea, sistemul permite placari cu aluminiu.

[button text=”Descarca Fisa Tehnica -VEKA Softline 70AD” link=”http://www.termoexpress.com/wp-content/uploads/2013/01/brosura-Softline-70-specialisti.pdf” color=”blue”]

 

Vezi si:

Veka SOFTLINE 70 AD

VEKA SOFTLINE 82

REHAU EURO DESIGN 70

REHAU Brillant-Design

REHAU EURO DESIGN 86 PLUS

GENEO®