Veka 82

SOFTLINE 82 este un sistem necoplanar cu adancimea profilului de 82 mm, trei garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 7 camere de izolare in toc si 6 camere in cercevea. Sistemul SOFTLINE 82are un design elegant cu muchii usor rotunjite.

Cu sistemul SOFTLINE 82 se pot realiza toate tipurile de ferestre, inclusiv culisante in plan paralel. Sistemul este complet si contine toata gama de profile auxiliare.

Coeficientul remarcabil de izolare termica, de pana la Uw = 0,67 W/m2K, poate fi obtinut in functie de tipul de vitraj termoizolant folosit. Astfel, sistemul SOFTLINE 82 indeplineste standardul de eficienta implicit caselor pasive.

Veka Softline 82

Grosimea peretilor exteriori de 3 mm respecta cu strictete prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL “Clasa A” si corespunde normativului european SR EN 12608 – clasa A.

Rigidizarile din otel zincat de minim 1,5 mm asigura ferestrei stabilitate si functionare indelungata.

Datorita configuratiei faltului sunt posibile vitrari de la 24 mm la 52 mm, in functie de bagheta utilizata.

Sistemul SOFTLINE 82 este disponibil in aproape 50 folieri in culori RAL, in imitatii de lemn sau in folieri metalice termorefractare, pe ambele fete, numai in exterior sau numai in interior.

Veka

[button text=”Descarca Fisa Tehnica -VEKA Softline 82″ link=”http://www.termoexpress.com/wp-content/uploads/2013/01/brosura-Softline-82-specialisti.pdf” color=”blue”]

 

Vezi si:

 

Veka SOFTLINE 70 AD

 

VEKA SOFTLINE 82

REHAU EURO DESIGN 70

REHAU Brillant-Design

REHAU EURO DESIGN 86 PLUS

GENEO®