Sigla+ALUMINIOS+CORTIZO
Calitatea este  caracteristica  intrinseca fiecarei faze din procesul de productie pentru Cortizo. Departamentul de Control al Calitatii realizeaza controale integrale ale variabilelor, din fiecare procedura,  cu scopul de a atinge cele mai inalte standarde in acest domeniu.

Alegerea corecta a materiilor prime și controlul tuturor parametrilor care influentează tehnica extrudarii, susținută de certificarea internationala ISO 9001 garanteaza calitatea extrudarii.Fenetres Cortizo

Munca detaliata privind punerea in aplicare a tratamentelor de suprafata a facut posibila obtinerea certificatelor de calitate cele mai exigente din Europa, ca de exemplu ” CSTB”, “QUALICOAT“, “QUALIDECO” și “SEA SIDE” pentru procesul de vopsire, și “EWWA-EURAS” pentru procesul de anodizare, care recunoaste și garanteaza un nivel ridicat de calitate.

Cu o suprafata totala de  de 3.175 m², Centrul Tehnologic CORTIZO este primul din Europa sidispune de  7 bancuri de probe  in care se testeaza si certifica  prestatiile la mai mult de 50 de sisteme exclusive de ferestre, usi, fatade, fatade usoare si sisteme de protectie solara realizate de catre  CORTIZO. Acesta este dedicat, in exclusivitate, cercetarii, dezvoltarii si inovarii  in domeniul aluminiului prestand servicii la mai mult de  30 de tari.

Cortizo aluminium

– 2 Bancuri AEV care testeaza permeabilitatea la aer, etanseitatea la apa si rezistenta la vant.

– Banc de probe Termice care masoara eficienta energetica a fiecarui sistem

– Banc de probe Acustice care verifica eficacitatea la zgomot

– Banc Mecanic ce simuleaza repetitiile ciclurilor de deschidere a unei ferestre pentru a garanta rezistenta si durabilitatea feroneriei. 

– Banc de probe de  rezistenta la incarcare orizontala si impact  pentru fatade usoare
– Banc de probe de rezistenta la sarcina vantului pentru lamele de protectie solara si lamele decorative. 

Calitatea produsului final CORTIZO, se bazează pe teste stricte, efectuate atat in  laboratoarele oficiale, nationale si internationale, cat si de catre  personalul sau tehnic pe bancurile de incercari proprii.244.indembalaje

Durata de viata a profilelor PVC este de pana la 50 de ani  iar feroneria folosita asigura pana la 20000 de deschideri in timp ce rezistenta sticlei Saint-Gobain este practic nedeterminata. Durabilitatea sistemelor de ferestre mobile si fixe, a panourilor de compartimentare sau usilor realizate cu profile Rehau a este apreciata la peste 25 de ani, in conditiile in care se intretin corespunzator. Produsele livrate de noi, la fel ca si celelalte realizate in Romania, au o garantie de 5-10 ani,  in functie de sistem, valabile oriunde in Europa purtand marcajul CE.

Comercializam doar profile care si-au dobandit fiabiliatea in timp, realizate de fabrici germane cu traditie si astfel suntem in masura sa respectam conditiile de garantie  oferite. Din gama foarte larga de profile, sticla si feronerie existente pe piata am selectat modelele cele mai fiabile cu durata de viata cea mai lunga.

logo Rehau

REHAU este unul ditre cele mai utilizate profile pentru tamplarie PVC in Italia, Germania, Austria  sau Franta, oferind solutii complete pentru ferestre, usi si accesorii.

Pentru a beneficia de conditiile de garantie este absout necesar sa se respecte instructiunile de montaj.

 

CSTB CORTIZO

ENAC CORTIZO

ewaa.euras CORTIZO

ISO 9001-CORTIZO

qualideco2013 CORTIZO

qualicoatsea.side CORTIZO

Aviz tehnic Rehau

Certificat VEKA LLAD0503802A

Certificat Atestari Alumil 11000

Certificari M11000_EKANAL_EN_AAV-p1

Certificat

Certificat M11000_AAMA_EN_AAV

Certificat M11000_EKANAL_EN_AAV-p1

Certificat M11000_IFT_AAV_EN-p1-5

Certificat VEKA 11-003756-PR02

Certificat VEKA 10-001285-PB01

Certificat VEKA 10-001285-PB01D

Rehau Euro 70 Design – certificato trasmittanza termica

M11000_IFT_THERMO-EN_DE-p1

Certificat VEKA 102344611

Certificat VEKA LLAD0503602A

Certificat VEKA LLAD0503702A

Certificat VEKA U-werte Systeme 70 AD

Certificat VEKA 106 37408-2

 

 

Certificat Certificat Veka Certificat Sticla Certificat ROTO Rehau Zertifikat Certificat Certificat Certificat GU Certificari Aluplast CERTIFICAT Geneo case pasive CERTIFICAT Saint Gobain Glass Certificat-MACO-1 Certificat-MACO-2 Certificat-MACO-3 Certificat-Rehau-1 Certificat-Rehau-2