GENEO_PHZ-teaserImageBig

GENEO® – cel mai eficient sistem pentru ferestre pe adancimea de 86 mm care exista in acest moment pe piata de constructii.

Ferestrele din profile GENEO®  reprezinta o inovatie unica, ultramoderna. Acestea se disting prin tehnologia de ultima generatie si parametrii functionali care pun în umbra sistemele de ferestre dezvoltate pâna în prezent.

RAU-FIPRO® este rezultatul a peste 60 de ani de cercetare a expertilor REHAU. Puterea de inovare în domeniu a dus la crearea acestui material high-tech din fibre, ce confera o excelenta stabilitate în miezul profilului.

Dupa industria aviatica si formula 1, materialele întarite cu fibre îsi demonstreaza performantele si în constructia de ferestre.

Din punct de vedere energetic, GENEO este cel mai bun sistem de profile pentru ferestre de pe piata,având o adâncime constructiva de 86 mm. Din profilele GENEO se realizeaza ferestrele cu cea mai ridicata eficienta energetica din clasa lor. Acestea iti ofera confortul pe care l-ai dorit întotdeauna.

Geneo detaliu

Izolare termica:   Uf pâna la 0,85 W/m2K (MD plus)*;  Profilul cu cea mai ridicata eficienta energetica din clasa sa, destinat ferestrelor care îndeplinesc standardul casei pasive (de ex. Uw = 0,73 W/m2K) sau pentru case cu un consum energetic redus (de ex. Uw = 1,1 W/m2K);

Adâncime constructiva:  86 mm / sistem cu 6 camere (primul sistem de profile armate integral);

Protectie antiefractie: pana la clasa de rezistenta 3; clasa de rezistenta 2 (fara otel) standard – inclusiv izolare termica optima;

Izolare fonica: pâna la clasa de izolare fonica 5** (sticla 50 dB = Rw,P 47 dB);

Suprafata: de înalta calitate, realizata din materialul revolutionar RAU-FIPRO®;

Latura vizibila de 115 mm realizeaza o luminozitate optima;

Manipulare şi montaj uşor, datorită avantajului greutăţii reduse de până la 40 %, faţă de sistemele de profile uzuale;

Adâncimea mare a falţului de 66 mm permite montarea de geam termoizolant tripan (3 foi de sticlă).

Ideal pentru case cu consum mic de energie si pentru reabilitarea energetica a cladirilor vechi.

Geneo detaliu 4 izolatie

Trimite acum solicitarea ta pentru a obtine cotatie de pret gratuita.

Descarca Fisa Tehnica -REHAU GENEO®

[button text=”Descarca fisa tehnica pentru SISTEMUL DE UŞI CULISANTE CU RIDICARE GENEO” link=”http://www.termoexpress.com/wp-content/uploads/2013/02/Geneo-TermoExpress.pdf” color=”blue”]

Vezi si:

Veka SOFTLINE 70 AD

VEKA SOFTLINE 82

REHAU EURO DESIGN 70

REHAU Brillant-Design

REHAU EURO DESIGN 86 PLUS

GENEO®