– Consultanta in vederea alegerii profilului de care ai nevoie. Fiecare proiect are particularitatile lui. In vederea selectarii optime a tipului de tamplarie trebuie sa ai in vedere mai multi factori, cum ar fi: tipul de clima din zona in care este amplasata constructia, nivelul de zgomot, orientarea geografica, gradul de utilizare, pozitia si rolul fiecarei piese din cadrul proiectului si, nu in ultimul rans, disponibilitatea financiara, suma alocata acestei lucrari.  Cunoscand toti acesti factori noi vom fi in  masura sa iti recomandam cea mai potrivita combinatie (tipul de profil, numar si tupul de foi de sticla sau feroneria) care sa corespunda nevoilor tale.
– Preluam comenzi si executam montaj in tarile din UE in care avem reprezentanti sau parteneri care comercializeaza produsele noastre.
– Transport individual sau in grupaj. In functie de comanda facuta,de volumul si de locul de livrare a acesteia, vom alege varianta optima de transport. Exista posibiliatea de a alege descararea in mai multe puncte sau de a alege un interval de timp in care marfa trebuie sa ajunga la o destinatie precisa. De asemenea este posibil ca o singura comanda sa fie livrata in mod gradual, in functie detimpul cand se realizeaza montajul. Flexibilitatea si promptitudinea sunt principalele avantaje ale activitatii noastre. Suntem in legatura permanenta cu zeci de transportatori care efectueaza regulat curse pe intreg teritoriul Europei. Solicita o cotatie de pret si o vei obtine la cele mai mici costuri in cel mai scurt timp.