Exista multe avantaje in a alege tamplaria din lemn din Romania inaintea altor materiale precum PVC sau Aluminiu.

Ferestrele din lemn stratificat produse in Romania sunt:

  • Atractive– lemnul arata minunat in orice spatiu si in special in casele cu arhitectura clasica decorate cu mobilier masiv. Poti alege din mai multe esente de lemn cum ar fi molid, stejar sau meranti care la randul lor pot fi colorate intr-o mare varietate de culori: wenge, mahon, nuc, cires etc.
  • Prietenoase cu mediul – realizate din material natural, ferestrele din lemn provenit din Romania sunt automat mai ecologice decat orice alte materiale prefabricate, in special pentru ca lemnul este o sursa de materie prima inepuizabila. In locul lemnului taiat pentru a realiza fereastra ta este plantat un alt copac. Timp de minim 70-100 de ani cat va rezista tamplaria acest copac va creste si va constitui materia prima pentru o alta fereastra in loculul celei vechi pe care vei dori sa o schimbi. Astfel ciclul de viata este practic fara sfarsit.
  • Rezistente in timp – daca sunt corect intretinute, ferestrele din lemn pot sa reziste sute de ani, trecerea timpului oferindu-le noblete, personalitate si valoare.
  • Izolante natural – lemnul este un material izolant in esenta lui ceea ce inseamna ca ferestrele din lemn ajuta la retinerea caldurii in casa, ceea ce va reduce consumul de energie necesar incalzirii caminului tau.
  • Rezistente la condens – ferestrele din lemn nu atrag condensul ca si cele din aluminiu drept urmare rezista mai mult. Sunt mai putin sensibile la lovituri sau zgarieturi putand fi reparate foarte usor fara sa trebuiasca a fi schimbate.

Ferestrele pe care ti le oferim sunt fabricate in Romania din lemn de brad, stejar sau meranti, triplustratificat cu o grosime de 68 mm, cu toc de 78 mm, ceea ce le confera o rezistenta sporita;

Sectiune ferestre lemn stratificat

Ferestrele din lemn stratificat pot fi prevazute cu pachet cu 2 sau 3 foi de sticla, in functie de coeficientul de izolare fonica dorit.

Lemnul folosit este tratat in prealabil cu un impregnant special ce asigura protectie impotriva ciupercilor, mucegaiului si a altor factori externi;

Finisajul aplicat ulterior asigura protectie lemnului printr-un strat elastic si rezistent expunerilor exterioare.

Lacrimarul de pe cercevea confera protectie suplimentara pentru elementele cele mai expuse factorilor atmosferici;

Lemnul triplustratificat mai prezinta si avantajul ca poate fi refinisat sau vopsit, putandu-se adapta schimbarilor de design efectuate de-a lungul timpului;

Garniturile sint din EPDM si au o excelenta rezistenta la temperaturi ridicate sau scăzute, raze UV si intemperii;

Ferestrele sunt prevazute cu geam termoizolant, izolat la exterior cu silicon, disponibil in mai multe modele, feroneria utilizata fiind GU sau MACO.

Ferestrele si usile din lemn pot avea forme diverse, tehnologia fabricarii acestora permitand realizarea de bolte sau forme rotunde iar ca si culoare, pot fi vopsite in orice nuanata din paletarul RAL.

Tamplaria din lemn pe care ti-o punem la dispozitie este realizata din profile certificate MPA Stuttgard, produse intr-o fabrica specializata cu linii tehnologige moderne: profile stratificate molid, stejar, frasin, larice, meranti, eucalipt, pin nordic, white seraya.

Tamplarie lemn

Click pentru a vedea fisa tehnica completa a tamplariei din lemn stratificat.

Trimite acum solicitarea ta pentru a obtine cotatie de pret gratuita. 

Iti punem la dispozitie ferestre din lemn stratificat in sistem traditional francez: Gueule de loup

Gueule de loup  fenetre bois gueule_de_loup

Iti punem la dispozitie de asemenea produse realizate din Lemn placat cu Aluminiu.

Vezi aici sistemul Lemn-Aluminiu

Click aici pentru a vedea sistemul ALUMINIU-PVC-LEMN

Fenetre Alluminium Bois

Vezi aici alte foto cu ferestre de lemn 

Fenetres bois Roumanie

Realizam livrari saptamanale in Italia, Franta, Germania, Elvetia, Belgia, Austria sau Olanda.
Executam prin partenerii nostri montaj autorizat  in Italia, Franta, Germania si Belgia.